Referat FU møde 01.02.2022

01.02.2022

Hans Skou (HS), AFBUD
Metin Lindved Aydin (MLA)
Søren Wichmann Mathisen (SWM)
Carl Aage Grosen (CAG)
Ditte Nielsen (DN)
Peter Hebroe (PH)
Niels Bjerregaard Thomsen (NBT)

Referat

 1. Diskussion af og beslutning om avis og Ipad
  Formanden får et avisabonnement til en avis med lokalstof med henblik på at kunne følge sager af lokal relevans. Fællesrådet køber en Ipad til intern brug.
 2. Løbende sager

– Oddervej 75-79 Sagen er i proces ved magistratsafdelingen for Teknik og Miljø og har fået tildelt et lokalplannummer. Når lokalplanen foreligger som forslag vil fællesrådet bringe et høringsbidrag. Trafikken er et særligt fokuspunkt.
– Højbjerg Torv Sagen er i proces ved magistratsafdelingen for Teknik og Miljø og har fået tildelt et lokalplannummer. Når lokalplanen foreligger som forslag vil fællesrådet bringe et høringsbidrag. Trafikken er et særligt fokuspunkt. Kommunens lokalplanlægger vil igangsætter en forundersøgelse og invitere til et borgermøde. Sagen kræver udarbejdelse af et kommuneplantillæg.
– Oddervej 84 Fællesrådet er i færd med at forfatte en kommentar til projektudvikler.

 1. Havneudvidelsen invitation til mødet og tilmelding
  CAG, NBT og SWM deltager i BevarAarhusbugtens informations og debatmøde. SWM og NBT udfærdiger høringssvar inden 3. marts. Input fra FU.
 1. Repræsentantskabsmøde 2022
  Repræsentantskabsmødet afholdes 24. marts kl. 19:00, DN kontakter Diakonhøjskolen med henblik på at låne salen, AV udstyr samt forplejning. CAG udsender indkaldelse til medlemmerne.
 2. Regnskab 2021 og budget 2022 Regnskabet for 2021 foreligger i underskrevet form af revisorerne. CAG har udfærdiget budget for 2022.
 3. Hjemmeside
  Hjemmesiden er i proces. Fotos er modtaget fra borgere i lokalområdet. E-mail konti er oprettet til formand og kasserer. Vi laver en konkurrence om et nyt logo til fællesrådet og sætter et gavekort på 2500 kr. til Kridthøj Torv (MLA undersøger).
 4. Facebooksiden
  DN overtager admin rollen på Facebooksiden. FU giver input.
 5. Evt.
  Forberede drøftelse om inddragelse til næste møde.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *